Informare privind desfășurarea celei de a treia probe scrise din cadrul examenului de bacalaureat (sesiunea iunie-iulie 2022), județul Alba

LA proba la alegere a profilului și specializării din cadrul examenului național de bacalaureat (sesiunea iunie-iulie 2022), desfășurată astăzi, 22 iunie, în județul Alba au participat 2175 de candidați din 2213 înscriși.

Nu s-au prezentat 38 de candidați, în timp ce 1 candidat au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Mâine,23 iunie 2022, se va desfășura proba scrisă pentru limba și literatura maternă.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iunie, până la ora 12:00.

Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 iulie.

Biroul de presă al ISJ Alba,

Purtător de cuvânt, prof. Gabriela Gâlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *