GALA VERUM SOLITUS pe scena Operei române clujene în 26 aprilie!

Fii parte din Comunitatea de whatsapp a Operei– prima comunitate lirică din România   Opera Națională Română Cluj-Napoca vă invită în 26 aprilie să luați parte la GALA VERUM SOLITUS Vocal Competition, un proiect cultural ce aduce în lumina reflectoarelor un concurs extraordinar de interpretare muzicală – canto. Va fi o seară deosebită în care cei 10 artiști lirici selectați pentru finală își vor încânta publicul cu performanțe remarcabile,iar selecțiile de arii din opere vor scrie istorie în viața acestor tineri interpreți! În timpul acestei seri speciale, cei patru câștigători ai competiției vor fi dezvăluiți! Însă, diferit de alte concursuri, verdictul nu va fi doar al juriului, ci și al publicului, care va avea ocazia să își exprime preferințele prin vot online, în timp real, pentru interpretul lor favorit.

Ne bucurăm că acest concurs este mai mult decât o competiție, fiind totodată și o călătorie spre autodescoperire, apreciere și recunoaștere pentru tinerii artiști, iar noi așteptăm cu nerăbdare să îi descoperim alături de publicul nostru drag pe cei ce doresc să împărtășească darul lor vocal și să strălucească în fața unui juriu format din personalități marcante ale artei lirice!
  Te așteptăm să fii parte din juriul finalei și să îți alegi câștigătorul, contribuind la atmosfera plină de emoție și suspans. Află cine va fi următorul star al lumii lirice!     
Te invităm, totodată, să fii parte a primei comunități lirice de whatsapp din România și să fii la curent cu noutățile Operei Naționale Române din Cluj-Napoca! Tot ce trebuie să faci este să dai click pe link-ul de mai jos și promitem că o să afli primul toate detaliile despre evenimentele noastre!  
Bilete GALA LAUREAȚILOR Verum Solitus
Link înscriere Comunitate WHATSAPP Opera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *