Premiera Nunta lui Figaro – iubire, umor și intrigă, pe scena Operei Naționale Române Cluj-Napoca!

   Pornim cu bucurie în noua Stagiune, cu două reprezentații de excepție ale capodoperei mozartiene: Le nozze di Figaro! Cortina se va ridica pentru premiera celei mai noi producții a Operei române clujene, în 23 și 24 septembrie!
  Celebrul Figaro din Bărbierul din Sevilla revine în centrul atenției, într-o poveste încâlcită de dragoste, presărată cu umor și situații neprevăzute: Nunta lui Figarode W.A. Mozart. Acțiunea se petrece pe parcursul unei singure zile, la palatul contelui Almaviva, și îi are în prim-plan pe cei doi servitori, Figaro și Susanna, care se pregătesc de nuntă. Totul se schimbă însă atunci când contele Almaviva se trasformă într-un bărbat intrigant, hărțuitor, dezvlăluindu-și intențiile dezonorante față de Susanna.

Vor reuși tinerii îndrăgostiți să depășească toate obstacolele ce le stau în calea fericirii?

   Răsturnările de situație, comploturile și secretele care ies la iveală transformă această operă într-o poveste comică despre iubire, căsătorie și trădare, care te va cuceri de la primele acorduri!
  Le nozze di Figaro este una dintre cele mai cunoscute opere din toate timpurile, fiind interpretată pe cele mai mari scene ale lumii! Ne vom bucura împreună de personaje complexe, intrigi puternice și o muzică fascinantă, într-un spectacol aflat sub conducerea muzicală a Maestrului dirijor David Crescenzi, sâmbătă, 23 septembrie și duminică, 24 septembrie, de la ora 18:30!

Te invităm să descoperi un spectacol ce a făcut istorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *