Easter Golf Cup deschide,în 27 aprilie, sezonul competițional la ” Theodora Golf Club”

Theodora Golf Club este o experiență completă, care se dezvăluie tuturor oaspeților prin asocierea unică de facilități premium care promovează un stil de viață pasionat de nou al celui care își respectă întodeauna standardele, după cum arată mesajul de prezentare online a resort-ului

Valorile fondatorilor clubului au fost impregnate acestui loc unic în Transilvania. Fiecare detaliu din construcția și decorarea clubului poartă amprenta fondatorului, domnul Ioan Popa, iar numele ales, Theodora, cu rădăcini istorice din Grecia Antică, luminează acest loc deosebit, ca un dar care asteaptă să fie înțeles și apreciat de toți  cei care sunt oaspeții acestui resort minunat. Theodora Popa este de altfel cel de-al doilea  fondator al clubului creat de oameni cu valențe de artizani, în urma unei pasiuni comune descoperite de câțiva ani, nobilul joc de golf.

În acest loc istoric, din apropierea orașului milenar Alba Iulia, s-a născut ideea de a crea cel mai mare resort și club de golf din România pentru ca toți cei pasionați de frumosul sport să poată exersa acasă, și nu printre străini, hobby-ul preferat. La răscrucea dintre autentic și recent a apărut acest nou punct de interes, fermecător pentru vizitatorii si jucătorii din străinătate, atrași de povestea acestui loc inedit, din Transilvania Centrală, și care înseamnă mai mult decât un simplu teren de golf.

Marele Constantin Brâncuși, puțini știu, a fost un mare pasionat al acestui sport de elită. Golful este un sport excepțional, mai mult decât un hobby și în tot ce am construit aici am căutat să realizez un loc perfect pentru mișcare și relaxare. Personalitatea acestui teren este deosebită, fiind amplasat într-o zonă naturală mirifică și care dispune de un loc special din care se vede în întregime- de pe terasa clubului se pot vedea toate parcursurile, în cea mai elegantă invitație la joc – Whole in one – pe care am văzut-o, spune domnul Ioan Popa.

Dorim ca toți invitații să beneficieze de facilitățile create pentru ei, să inspire aerul curat și să admire panorama deosebită a terenului care cuprinde în arealul vizual îndepărtat, în zilele senine și Munții Apuseni și vrem ca de fiecare dată să reveniți cu drag la TGC. Whole in one. Golf and more, completează Theodora Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *