Around the world, luni, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, la Clubul de engleză „English 4 Kids”

COMUNICAT DE PRESĂ

Luni, 3 iunie, la ora 10.00, cei mici sunt așteptați în curtea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, la o nouă întâlnire a clubului de engleză „English 4 Kids”, organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, și coordonat de doamna profesoară Diana Mortură.

Tema activității propuse de această dată este Around the world (în jurul lumii). Copiilor le vor fi prezentate, prin intermediul materialelor audio și vizuale, cuvinte și expresii cu ajutorul cărora să poată descrie locuri și obiective din întreaga lume. Pentru interpretarea și învățarea acestora vor fi stimulați cu un cântecel, dar și cu jocuri interactive și de mișcare, pentru ca la final să fie fixate expresiile noi, dobândite cu această ocazie.

Întâlnirea clubului „English 4 Kids – Club de engleză” se va încheia cu o prezentare de cărți de învățare a limbii engleze, care se găsesc în colecția de carte pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, fie la Secția de împrumut carte pentru copii, fie la Raftul American. De altfel, profităm de ocazie pentru a vă reaminti că proiectul „English 4 Kids” a fost inițiat ca urmare a inugurării acestui fond special de carte, donat și suplimentat anual de Ambasada SUA în România, acolo unde am primit invitația de a fi reprezentați, în data de 28 iunie, cu ocazia unui eveniment festiv, dedicat împlinirii a 247 de ani de la ratificarea Declarației de Independență a Statelor Unite ale Americii, care este sărbătorită în fiecare an, în data de 4 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *