Tineri interpreți participă la Festivalul – Concurs Național de Folclor „Inimi fierbinți în Țara de Piatră” Abrud

Tineri interpreți participă, duminică, 24 iulie 2022, la Abrud, la Festivalul – Concurs Național de Folclor „Inimi fierbinți în Țara de Piatră”, concurs de interpretare vocală a muzicii tradiționale românești. Festivalul a ajuns în acest an la cea de-a 38-a ediție și se va desfășura în Piața Eroilor din orașul Abrud.

Programul debutează la ora 15:00 cu momente artistice susținute de formații artistice locale din zona Munților Apuseni. La ora 17:00 va avea loc un spectacol folcloric cu Robert Târnăveanu și Mirela Mănescu Felea. Festivalul va cuprinde apoi concursul de interpretare vocală a muzicii tradiționale românești „Inimi fierbinți în Țara de Piatră”.

După acest moment, Ansamblul Folcloric al Județului Alba, dirijat de Alexandru Pal, va susține un spectacol folcloric alături de interpreții Roxana Reche, Dorina Narița, Nicolae Plută, Maria Filimon, Floricica Moga și Nicolae Tuhuț, La ora 19:30 va avea loc premierea câștigătorilor concursului de interpretare vocală a muzicii tradiționale românești „Inimi fierbinți în Țara de Piatră”, urmată de un spectacol folcloric susținut de Ionela Moruțan.

Seara se va încheia cu un concert de muzică ușoară susținut de Eduard Cotora și DJ Project.

Festivalul – Concurs Național de Folclor „Inimi fierbinți în Țara de Piatră” este organizat de Consiliul Județean Aba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba în parteneriat cu Primăria orașului Abrud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *