Municipiul Sebeş. Dezbatere publică pentru asigurarea gratuităţii pentru transportul public al elevilor

ANUNȚ

DEZBATERE PUBLICĂ

Primăria Municipiului Sebeș aduce în dezbatere publică” Proiectul de hotărâre privind asigurarea gratuității pentru elevii din Municipiul Sebeș la transportul public local de persoane precum și aprobarea regulamentului de acordare a acestor facilități”. Cetățenii pot consulta proiectul și regulamentul la proiect afișate pe pagina de internet a instituției www.primariasebes.rosecțiunea Consiliul local-Acte administrative-Proiecte de hotărâre aflate în dezbatere publică.

Acest proiect urmează a fi supus aprobării în ședinta ordinară a Consiliului Local al Municipiului Sebeș din data de 28.02.2022.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ la registratura Primăriei Municipiului Sebeș, Piața Primăriei, nr. 1 (de luni până joi, în intervalul orar 8.30-16.30 și vineri în intervalul orar 8.30-14.00) sau pe adresa de e-mail a instituției: secretariat@primariasebes.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *