Fanfara din Cugir, selectată pentru “Românii au talent”

Fanfara Cugir, condusă de Petru Adam a trecut de preselecția de la Cluj-Napoca, din 19 septembrie, pentru emisiunea “Românii au talent”, astfel, următoarea etapă fiind prezenţa în cadrul emisiunii la Bucureşti.

Preselecția pentru genul muzică a fost condusă de Paul Ilea – producător muzical la Vocea României., iar în weekendul 8-10 octombrie, fanfara va merge la Bucureşti pentru filmarea următoarei etape.

“Am riscat un pic și am mers cu aranjamentele muzicale făcute de mine la două piese din folclor, care, din fericire, le-a plăcut. Le-a plăcut și pentru că tinerii nu erau de la licee de muzică. Ne-au întrebat cine îi învață toate instrumentele: Radu Beșliu – clarinet și saxofon, eu la restul: trompetă, trombon, mai nou și saxofon, bariton, tuba, tobă, cinele.”

După cum ne-a spus Petru Adam, coordonatorul fanfarei, la preselecție au participat doar 16 membri, fiind limitați de numărul de locuri din microbuz, dar la București se vor deplasa toţi 24.


Fanfara Cugir s-a înființat in 2016 la inițiativa d-lui primar Adrian Teban, atunci când Petru Adam a primit propunerea să demareze cursurile de pregătire a copiilor.

Sursa foto: Centrul Cultural Cugir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *