SEBEȘ: DE LA 1 NOIEMBRIE SE SCHIMBĂ OPERATORUL DE SALUBRITATE. INFORMAȚII UTILE PENTRU CETĂȚENI ȘI AGENȚI ECONOMICI

Începând cu data de 1 noiembrie 2021, pe raza Municipiului Sebeș, inclusiv Lancrăm, Petrești, Răhău, va opera un nou agent economic de salubritate. Conform hotărârilor aprobate de Consiliul Local al Municipiului Sebeș, cetățenii și agenții economici vor încheia noi contracte de servicii cu SC RER VEST SA/SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA (câștigătorul licitației pentru zona noastră). Reprezentanții companiei de salubritate vor contacta în mod direct beneficiarii în vederea colectării de informații, care vor fi utilizate în scopul încheierii noilor contracte pentru serviciile de salubritate. Acestea vor intra în vigoare la data de 1 noiembrie 2021 și vor fi transmise cu factura din perioada respectivă.

           Noile tarife, votate de Consiliul Local al Municipiului Sebeș, în vigoare de la 1 noiembrie 2021, vor fi: 15,32 lei/persoană/lună pentru persoane fizice, inclusiv asociații de locatari/proprietari și 636 lei/tonă pentru agenți economici/instituții publice/administratori piețe. Pentru colectarea și transportul deșeurilor provenite din locuințe, generate de activități de reamenajare și reabilitare, colectate la cerere, tariful va fi de252 lei/tonă.

Important! Datele de contact ale noului operator de salubritate sunt: SC RER VEST SA/SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA, email: dpo@rerdata.ro, telefon: 0374-885694.

Important! Reprezentanții noului operator de salubritate vor contacta cetățenii la domiciliu, iar agenții comerciali la sediul acestora, în vederea actualizării informațiilor și pentru alegerea serviciilor de contractat. Vă rugăm să solicitați legitimarea acestora și informații lămuritoare cu privire la serviciile oferite și la tarife.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *