Ciugud, Ohaba, Berghin și Sântimbru, probleme de furnizare a apei potabile

Din cauza unei avarii la conducta de alimentare cu apa Dn1200 (FIR II), in zona soselei de centura a municipiului Alba Iulia, SC APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că, în data de 31.08.2021, incepand cu ora 14.00, furnizarea apei potabile în urmatoarele localități: com. Ciugud, com. Berghin, com. Ohaba,  com. Sântimbru (Totoi, Dumitra), se va efectua in functie de volumul de apa existent in rezervoarele acestor localitati si cu o presiune mai scazuta. In functie de durata lucrarilor este posibila intreruperea totala a furnizarii apei. 

         De asemenea, si pe tronsonul SP Galda – Ocna Mures, pe toata durata desfasurarii lucrarilor presiunea pe sistemul de alimentare va fi scazuta. Estimam durata lucrarilor de remediere a avariei la cca 4 ore.

         La reluarea furnizării pot aparea, local, depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai în scopuri menajere.      

 Astfel, eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

       Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *