17 AUGUST 2021: RECITAL DE MUZICĂ ȘI POEZIE DEDICAT OPEREI LUI LUCIAN BLAGA

„ÎNTREBĂRI CĂTRE O STEA”, la Curțile dorului…

Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Teatrul de Artă Socială MINA București au deosebita onoare de a vă invita marți, 17 august 2021, la ora 11.00, în ambientul inedit oferit de Casa Memorială „Lucian Blaga” din Lancrăm, la recitalul de muzică și poezie dedicat operei lui Lucian Blaga, intitulat „Întrebări către o stea”.

           Teatrul de Artă Socială MINA este un proiect independent, care își propune să exploreze valențele terapeutice ale manifestărilor artistice, prin spectacole de teatru pentru copii și adulți, spectacole tematice și interactive, recitaluri de muzică și poezie clasică și populară, ateliere de dezvoltare personală prin teatru și artele spectacolului.

Iuliana Mușetescu, absolventă a masteratului de Art-Terapie din cadrul UNATC București, cu studii doctorale privind „Teatrul ca artă vindecătoare”, implicată în proiectele culturale din cadrul Teatrului de Artă Socială MINA București, este o actriță desăvârșită care ne va oferi versurile poetului Lucian Blaga.

Acompaniamentul la chitară clasică va fi susținut de Alexandru Ștefănoiu, absolvent al Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, absolvent al Universității Naționale de Muzică din București.

Vă asigurăm că prezența dumneavoastră ne onorează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *