REGELE SUPĂRAT PE CLOVN, proiect al Teatrului de Păpuși ”Prichindel”

Teatrul de Păpuși „Prichindel” va prezenta în curând un nou spectacol. Este vorba de un proiect câștigat la Administrația Fondului Cultural Român (AFCN), un proiect inedit, realizat în parteneriat cu Asociația Thespis din Arad.

Spectacolul intitulat „Regele supărat pe clovn” are la bază un text semnat de Matei Vișniec, unul dintre cei mai jucați dramaturgi din lume, anume scris pentru acest proiect, care se adresează copiilor și tinerilor deopotrivă.

Este un spectacol cum nu ați mai văzut, în care veți putea urmări o poveste hazlie și plină de învățăminte, cu imagini 3D stereoscopice și cu păpuși foarte simpatice. Așadar, un spectacol complex cu care vrem să ne prezentăm în fața publicului nostru drag. Suntem foarte mândri de faptul că am reușit să obținem finanțare din partea AFCN, ne onorează parteneriatul cu Asociația Thespis Arad, o asociație cu o bogată activitate în domeniul teatrului pentru copii și tineret și al festivalurilor dedicate acestui tip de teatru. De asemenea, ne bucură reîntâlnirea cu regizorul Radu Dinulescu, care, de fiecare dată, prin propunerile sale regizorale, ne-a deschis noi perspective artistice.

Nu vrem să divulgăm mai mult, deocamdată, dar vrem să vă ținem aproape, nerăbdători și curioși.

Pe curând.

Cristina Smadea,

Secretar literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *