„Ursulețul și anotimpurile” deschid stagiunea Teatrului de Păpuși ”Prichindel”

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia deschide stagiunea 2019-2020 cu prezentarea spectacolului „Ursulețul și anotimpurile”, regia Teodora Popa, în mai multe localități ale județului Alba, respectiv în Blaj, Sebeș și Teiuș. În ceea ce-i privește pe micii spectatori albaiulieni, aceștia o vor întâlni pe „Prințesa Zulufina”, regia și adapatrea Cristian Pepino, la Casa de Cultură a Sindicatelor și Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Vârsta de adresabilitate a celor două spectacole fiind 4+ vă așteptăm cu drag și pe dumneavoastră, părinți și bunici, să vă alăturați celor mici la veselie, aventură, joc, întâlniri cu personaje simpatice, povețe.

Detalii legate de cele două spectacole, programul reprezentațiilor din luna septembrie, precum și costul biletelor, îl puteți afla vizitând site-ul nostru – www.teatrulalba.ro sau intrând pe pagina de facebook a teatrului.

Dragi copii, noi suntem nerăbdători să vă întâlnim sau reîntâlnim, de aceea vă așteptăm cu drag și cu povești frumoase la reprezentațiile teatrului nostru.

Programul spectacolelor:

Ursulețul și anotimpurile”

19 septembrie, orele 10.00 și 12.00 – Casa de Cultură Teiuș

Prințesa Zulufina”

24 septembrie, orele 11.00 – Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia

25 septembrie, orele 11.00 – Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia

26 septembrie, orele 10.00 – Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia

Cristina Smadea,

Secretar literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *