Municipiul Alba Iulia. Consultare publică pentru construirea centurii ocolitoare de pe latura de nord a municipiului

ANUNŢ 

privind aprobarea planului urbanistic zonal :

,,ELABORARE PUZ – CONSTRUIRE CENTURA OCOLITOARE PE LATURA DE NORD A MUNICIPIULUI ALBA IULIA”, ALBA IULIA, LATURA DE NORD A MUNICIPIULUI, FN” 

 Serviciul Administraţie publică locală, juridic contencios – Direcția juridică, administrație publică locală din Aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Alba Iulia, în conformitate cu prevederile art. 7 alin.(2) din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, informează publicul interesat cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea planului urbanistic zonal: „ ELABORARE PUZ – CONSTRUIRE CENTURA OCOLITOARE PE LATURA DE NORD A MUNICIPIULUI ALBA IULIA”, ALBA IULIA, LATURA DE NORD A MUNICIPIULUI, FN”

                      Etapa de consultare a populației se desfăşoară în perioada 21.09.2021 – 01.11.2021.

                     Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare cu privire la acest proiect de hotărâre,  se pot  depune în scris specificându-se articolul sau articolele din proiect sau regulament la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, de pe str. : Calea Moților, nr. 5 A, Camera 8 – Registratură  sau în format electronic pe adresa de e-mail:  office@apulum.ro  în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunț, respectiv până la data de 05.10.2021, ora 16.00.

                     Proiectul de hotărâre  și documentația referitoare la acest proiect  pot  fi consultate la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, camera 1 (Direcția Urbanism, Amenajarea Teritoriului), pe site-ul instituției AICI sau la avizierul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *