Boris Becker vine la București pentru premiera documentarului NASTY

Tenismenul german Boris Becker vine la București pentru a participa la premiera de gală a documentarului despre Ilie Năstase: NASTY. Becker apare în film, unde vorbește la superlativ despre sportivul român. Pe 16 aprilie, el va fi prezent la evenimentul de la Sala Palatului alături de Năstase, Ion Țiriac sau Nadia Comăneci. Biletele pentru eveniment se pot cumpăra online – https://eventbook.ro/film/bilete-nasty-premiera-de-gala

Fost număr 1 în clasamentul ATP și considerat unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai tuturor timpurilor, Boris Becker a câștigat 64 de titluri de-a lungul carierei, dintre care 6 de Grand Slam. A fost cel mai tânăr jucător din istorie care a câștigat trofeul de la Wimbledon (la 17 ani, în 1985) și are în palmares inclusiv un aur olimpic. Năstase a jucat unul dintre ultimele meciuri din carieră cu un foarte tânăr Becker, la Monte-Carlo Masters în 1985. Pentru a juca, românul a primit atunci un wild-card de la Prințul de Monaco.

În perioada 1984 – 1993, managerul lui Becker a fost Ion Țiriac. Cei doi foști campioni au și astăzi o relație foarte strânsă.

Boris Becker poate fi urmărit și în trailerul oficial NASTYhttps://www.youtube.com/watch?v=gYBwhMQ7Q_I

În NASTY, care îmbină imagini de arhivă și interviuri cu personalități marcante din lumea sportivă, mai apar Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Stan Smith sau Phil Knight (fondatorul Nike). Documentarul spune povestea carierei lui Năstase și a influenței pe care a avut-o asupra tenisului. NASTYva putea fi urmărit în cinematografe începând cu 16 aprilie.

Ilie Năstase și echipa filmului vor pleca într-un turneu de promovare prin țară, care include opriri la Timișoara, Constanța, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Iași, Suceava, Botoșani, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Galați sau Brăila. Toate detaliile sunt pe https://transilvaniafilm.ro/nasty-bilete/

Documentarul este regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu & Tudor D Popescu și distribuit de Transilvania Film. Producătorii NASTY sunt Cosmin Hodor (HDR Evolution) și Tudor Giurgiu (Libra Films), iar co-producător este Hanka Kastelicová (Vice President & Executive Producers Documentaries HBO EMEA – HBO Max).

NASTY este produs de Libra Films și HDR Evolution în co-producție cu HBO și Televiziunea Română. Prezentat de Fundația Ion Țiriac, Banca Transilvania, Dedeman, Superbet, cu sprijinul Mastercard. Filmul este realizat cu sprijinul Guvernului României, LIDL, Vodafone, Henkel România, CEC Bank, Regina Maria, HelpNet, Initative Media. Distribuit de Transilvania Film.

Parteneri media: KISS FM, MediaTRUST

///

Mai multe detalii despre NASTY:

https://www.facebook.com/nasty.themovie

https://instagram.com/nasty.themovie

https://tiktok.com/@nasty.themovie

Mai multe detalii despre filmele distribuite de TRANSILVANIA FILM:

https://www.facebook.com/TransilvaniaFilm

https://www.instagram.com/transilvaniafilm/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *