Municipiul Aiud. Concurs pentru ocuparea unui post de director adjunct, la Centrul Multicultural „Liviu Rebreanu”

MUNICIPIUL AIUD                                     

ANUNŢ

privind organizarea concursului pentru ocuparea pe durată nedeterminată, cu normă întreagă, a unui post vacant de director adjunct, grad II

Centrul Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție municipală de cultură organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de director adjunct, grad II.

Calendar concurs:

  • 12 octombrie 2021, ora 11:00 – proba scrisă;
  • data şi ora interviului se afișează obligatoriu odată cu rezultatele la proba scrisă:

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 3 din H.G. nr. 286/2011,cu modificările și completările ulterioare.

Condiții specifice necesare participării la concurs:

  • studii superioare de lungă durată sau studii în regim Bologna ciclul 1 și 2 , cu specializările filologie / filologie-etnologie, studii culturale / istorie / istoria artei /arhitectură / sociologie / antropologie; 
  • vechime în muncă de minimum  5 ani;

                Dosarele de înscriere la concurs se depune până în data de 04.10.2021, ora 16:00, la adresa din localitatea Ciumbrud, str. Vasile Lucaciu, nr. 1.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare a concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție municipală de cultură şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție municipală de cultură din Ciumbrud, str. Vasile Lucaciu, nr. 1, telefon: 0258 861703 sau e-mail: cultura@aiud-art.ro.

Birou Comunicare și Relații Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *