Alexandru Sibișan, judoka legitimat la CS Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de argint la Campionatul Național Ne Waza U23

Comunicat de presă

Alexandru Sibișan, judoka legitimat la CS Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de argint la Campionatul Național Ne Waza U23, desfășurat în 2 și 3 decembrie la Izvorani. Sportivul nostru a concurat la categoria de greutate + 81 de kilograme.

Alexandru Sibișan este un sportiv care a obținut în acest an mai multe medalii, atât la competițiile naționale, cât și la cele internaționale. Între ultimele sale performanțe se numără: medalie de aur la Campionatul Național Ne Waza U 21, medalie de aur la Jocurile Francofoniei, medalie de bronz la Turneul Internațional de Juniori, medalii de argint la Cupa României Seniori și la Campionatul Național de Seniori Ne Waza.

La Campionatul Național Ne Waza U23, desfășurat recent la Izvorani, Alexandru Sibișan a demonstrat încă o dată că munca și determinarea aduc succes. Sportivul nostru a reușit să se impună în fața unor adversari puternici și experimentați. Sportivii secției de judo de la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Alexandru Sibișan este un sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Pitești). Pe lângă performanța sa individuală, Alexandru Sibișan a avut și o contribuție importantă la succesul echipei sale de la CSM Pitești. Împreună cu colegii săi, el a devenit campion în proba pe echipe. ”Felicitări lui Alexandru Sibișan pentru medalia de argint obținută și pentru contribuția sa la succesul echipei”, a transmis directorul CS Unirea Alba Iulia, Daniela Moșneag.

CS Unirea Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *