CS Unirea Alba Iulia – medalie de argint la proba aruncarea suliței, la Campionatele Naționale

Comunicat de presă

CS Unirea Alba Iulia, prin sportiva Andreea Marinescu, a obținut o medalie de argint la proba aruncarea suliței a Campionatelor Naționale, la atletism, pentru seniori și tineret (U23), organizate în 4-5 septembrie, pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca.

Competiția a fost organizată de către Federația Română de Atletism și reprezintă criteriul de selecție pentru alcătuirea lotului țării noastre care va participa la Campionatele Balcanice de la Cluj-Napoca, din perioada 19-20 septembrie 2020. Întrecerile s-au organizat cu respectarea tuturor restricțiilor impuse de autoritățile de sănătate, prevederilor Ministerului Sănătății și Ministerului Tineretului și Sportului, în contextul evoluției pandemiei de COVID-19.

Rezultatele obținute de către sportivele legitimate la CS Unirea Alba Iulia:

Andreea Marinescu (pregătită de antrenor-colaborator Cuciorovschi Ligia) – locul 2, seniori, proba aruncarea suliței;

Pavel Natalia Amalia (pregătită de către antrenor Mariana Bucerzan) – locul 4, seniori, proba 3 km marș;

Ciucă Cristina (pregătită de către instructor sportiv Mihaela Vlas) – locul 5, juniori III, proba 3 km marș.

Campionatele s-au desfășurat la feminin și masculin, cu mai multe probe de concurs, între care garduri, obstacole, înălțime, prăjină, lungime, triplusalt, greutate, disc, ciocan.

”Sunt rezultate foarte bune și încurajatoare pentru sportivele noastre. Doresc să le felicit, atât pe ele, cât și pe antrenoarele lor, care au reușit să le pregătească pentru reintrarea în competiții. Secția de atletism a CS Unirea Alba Iulia, cu peste 300 de medalii la campionatele naționale, are un trecut glorios, iar rezultatele și pregătirea bună conferă un viitor promițător” – Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

CS Unirea Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *