Decoruri fascinante, costume spectaculoase și personaje puternice: opera La Fanciulla del West de G. Puccini!

     Opera Națională Română Cluj-Napoca vă invită vineri, 27 octombrie și duminică, 29 octombrie, începând cu ora 18:30, să trăiți o experiență de neuitat, în atmosfera Vestului Sălbatic. La Fanciulla del West – o producție grandioasă, cu decoruri impresionante și costume autentice, în regia lui Rareș Trifan, și cu o distribuție extraordinară, care titrează în rolurile principale soliști de excepție!
       În epoca Goanei după aur, când California a fost invadată de oameni care străbăteau teritorii sălbatice și care se luptau cu alți prospectori în căutarea bogăției, Minnie și Dick Johnson trăiesc o poveste de iubire imposibilă! 
        Un tâlhar sub acoperire dintr-o bandă de hoți, Dick Johnson, cunoscut sub numele de Ramirez (interpretat de tenorul invitat Daniel Magdal) se îndrăgostește de frumoasa Minnie (interpretată de soprana invitată 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞̈𝐥𝐥𝐞 𝐌𝐨𝐮𝐡𝐥𝐞𝐧). Cei doi vor fi nevoiți să lupte împotriva legii pentru iubirea pasională pe care o trăiesc. Triunghiul amoros este completat de șeriful Jack Rance (interpretat de baritonul Florin Estefan), imaginea justiției Vestului Sălbatic, în spatele căreia se ascunde o personalitate tumultuoasă, care dezvoltă o pasiune de nestăpânit pentru protagonistă.  Cât de departe va fi dispus să meargă temutul șerif pentru ca frumoasa 𝑀𝑖𝑛𝑛𝑖𝑒 să îi cedeze? Este iubirea suficient de puternică pentru a învinge legea?
   Pătrunde în povestea fascinantă a capodoperei pucciniene și află deznodământul alături de noi vineri, 𝟐𝟕 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 și duminică, 𝟐𝟗 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, ora 18:30!❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *