Apa CTTA. Avarie la rețeaua de apă dintre Aiud și Ocna Mureș. Vezi localitățile afectate

SC APA CTTA SA ALBA, anunță întreruperea furnizării apei potabile in data de 25.09.2023, din cauza unei avarii majore la aducțiunea generală a sistemului zonal de alimentare cu apă potabilă a județului Alba, in zona municipiului Aiud.

Vor fi afectate urmatoarele localitati: Garbova de Jos ( Tifra), Miraslau ( zonele inalte ale localitatii), Decea, Radesti, comuna Unirea, Noslac, Cisteiu de Mures, Micoslaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos, orasul Ocna Mures, Razboieni, Captalan, pana la remedierea acesteia.

Pot fi afectati si consumatorii din localitatile de pe acest tronson, care detin rezervoare de acumulare dar a caror rezerva poate fi afectata de durata lucrarilor si consumul din aceasta perioada.

De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și in zilele imediat următoare, pe acest tronson parametrul turbiditate să sufere anumite modificări, situație în care sfătuim clienții să folosească apa doar în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *