Municipiul Sebeș. Proiect de hotărâre privind organizarea și executarea serviciului public de transport în regim de taxi

ANUNȚ

Primăria Municipiului Sebeș aduce în dezbatere publică „Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului public de transport în regim de taxi și activității de dispecerat de pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Sebeș”. Cetățenii pot consulta documentația care a fost afișată pe pagina de internet a instituției www.primariasebes.ro, secțiunea Consiliul local-Acte administrative-Proiecte de hotărâre aflate în dezbatere publică.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ la registratura Primăriei Municipiului Sebeș, Piața Primăriei, nr. 1 (de luni până joi, în intervalul orar 8.30-16.30 și vineri în intervalul orar 8.30-14.00) sau pe adresa de e-mail a instituției: secretariat@primariasebes.ro.

Propunerile pot fi transmise până în data de 09.10.2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *