„Schimbarea atașamentului la adolescenți” tema lunii august în proiectul „Biblioterapia” al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

COMUNICAT DE PRESĂ

Marți, 29 august 2023, începând cu ora 17:00, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba va găzdui un nou atelier „Biblioterapia”, transmis pe pagina de Facebook a instituției, la adresa www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaLucianBlagaAlba. Tema dezbătută cu acest prilej este „Schimbarea atașamentului la adolescenți”. Tema va fi prezentată de psihoterapeutul Cosmin Bara, iar bibliotecara Luiza Pop, coordonatoarea proiectului, va face câteva prezentări de carte din colecția de carte de specialitate a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, pentru a susține din punct de vedere teoretic tema prezentată în cadrul atelierului.

Proiectul 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba și pe lângă comunicarea publică a colecției de carte de specialitate, fiecare ediție furnizează informații de interes din domeniul psihologiei și al psihoterapiei aplicate. Organizatorii proiectului 3.30 Biblioterapia sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *