Atentie la consumul de apa. Masuri de restrictionare a furnizarii apei potabile

Din cauza consumului foarte ridicat de apa potabila specific acestei perioade, rezervele din bazinele de inmagazinare sunt la nivelul critic generand in acest fel situatia de a nu se putea asigura furnizarea continua a serviciului de alimentare cu apa potabila.

In aceasta situatie de criza suntem pusi in situatia neplacuta de a furniza apa potabila programat, astfel:

  • comuna Lopadea Noua, comuna Farau, comuna Hoparta – zilnic in intervalele orare 6:00-9:00 si 19:00-22:00;
  • comuna Cricau, comuna Berghin, comuna Ohaba – zilnic in intervalele orare 6:00-9:00 si 19:00-22:00, si comuna Ighiu daca situatia o cere;
  • localitatile Unirea, Razboieni si cele din apropierea orasului Ocna Mures (Cisteiu de Mures, Micoslaca, Uioara de Sus, Farau, Uioara de Jos, Noslac, Captalan) – zilnic in intervalele orare 6:00-9:00 si 19:00-22:00;
  • comuna Mihalt, comuna Bucerdea Granoasa, – zilnic in intervalele orare 6:00-9:00 si 19:00-22:00. In comuna Cergau (satele Cergau Mare, Cergau Mic si Lupu) nu pot fi alimentate cu apa potabila in a doua parte a zilei locuintele aflate in zonele mai inalte. In comuna Rosia de Secas (satele Rosia de Secas si Tau) nu pot fi alimentate cu apa potabila in a doua parte a zilei locuintele aflate in zonele mai inalte iar in satul Ungurei se sisteaza furnizarea de apa potabila (lipsa debit).
  • si comuna Rosia de Secas se supun programului daca situatia o cere.

Aceasta situatie s-a creat din cauza utilizarii apei potabile in scopuri agricole si prin urmare facem apel, inca o data, si pe aceasta cale, la abonatii S.C. APA C.T.T.A. S.A. Alba sa foloseasca apa doar in scopuri menajere. In caz contrar, exista posibilitatea ca programul de mai sus sa fie necesar mai mult timp.

Va informam ca , in cazul in care, ulterior acestui anunt, se constata lipsa de debit si in alte localitati din afara celor de mai sus, S.C. APA C.T.T.A. S.A. Alba va anunta acest fapt.

Va cerem scuze pentru disconfortul creat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *