Avarie la rețeaua de alimentare cu apă în zona de nord a județului

SC APA CTTA SA ALBA, anunță întreruperea furnizării apei potabile in data de 25.08.2023, din cauza unei avarii majore la aducțiunea generală a sistemului zonal de alimentare cu apă potabilă a județului Alba Dn600 mm, in zona localitatii Gârbova( Aiud) , in urmatoarele localitati: Decea, Miraslau, Tifra, Ocna Mures (presiune scazuta), Noslac, Unirea, Inoc, Cisteiu de Mures, Micoslaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos. Pot fi afectati si consumatorii din localitatile de pe acest tronson, care detin rezervoare de acumulare dar  a caror rezerva poate fi afectata de durata lucrarilor si consumul din aceasta perioada.   

De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și in zilele imediat următoare, pe acest tronson parametrul turbiditate  să sufere anumite modificări, situație în care sfătuim clienții să folosească apa doar în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *