SĂRBĂTOAREA COPILĂRIEI, LA SEBEȘ: 57 DE BICICLETE OFERITE LA TOMBOLE ÎN ȘCOLI, MINGI ȘI ÎNGHEȚATĂ PENTRU TOȚI COPIII

Și în acest an, pentru a marca Ziua Internațională a Copilului, Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș au organizat evenimente recreative dedicate celor mai mici cetățeni ai orașului. În 6 școli din oraș au avut loc tombole, fiind câștigate 57 de biciclete oferite de sponsorii care au sprijinit primăria pentru a aduce cât mai multe surprize și bucurii celor mici. Tombolele au avut loc în următoarele școli: luni, 29 mai 2023 – la Școala Gimnazială „M. Kogălniceanu” Sebeș, Liceul cu Program Sportiv „F. Fleșeriu” Sebeș și Școala Gimnazială „S. Cărpinișianu” Sebeș (pentru elevii și preșcolarii Liceului Tehnologic Sebeș și pentru elevii și preșcolarii Liceului German Sebeș); miercuri, 31 mai 2023 – la Școala Gimnazială Petrești, Școala Gimnazială Nr. 2 (pentru toți elevii și preșcolarii instituției, inclusiv structura școlară din Răhău) și pentru toți preșcolarii din grădinițele private, pentru copiii care frecventează centrul de zi din cadrul Direcției de Asistență Socială Sebeș, pentru copiii care locuiesc în Sebeș și au vârsta sub 3 ani, ultima tombolă fiind organizată la Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș. Listele cu copiii care au câștigat bicicletele sunt publicate pe site-ul Primăriei Sebeș – https://www.primariasebes.ro/fara-categorie/1-iunie-2023/.

           Toți copiii Sebeșului care frecventează școala sau grădinița (inclusiv în învățământul particular) au primit din partea municipalități mingi, în acest sens fiind achiziționate 5.400 de mingi. Toți copiii participanți la evenimente au fost serviți cu înghețată produsă la Sebeș.  

Organizatorii evenimentelor, Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, mulțumesc tuturor sponsorilor și partenerilor care le-au oferit încrederea și în acest an: ELIS PAVAJE SRL, SAN CASA SRL, DACOR FOREST SRL, BELL FLOVER SRL, DUPEX SRL, SALV-METAL SRL, ELIO INDUSTRIAL SRL, DML INVEST SRL, MUNDO CONSTRUCT SRL, VENUS ALBA IULIA SRL, MIVO CONSTRUCT SRL, CADISOLA SRL, EUROPEXPRES SRL, BODEA CONSTRUCT SRL, ALPIN 57 LUX.

LA MULȚI ANI, TUTUROR COPIILOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *