Medalie de aur pentru Ardean Larisa, mărșăluitoarea CS Unirea Alba Iulia, la Campionatul Național de Copii

Comunicat de presă

Mărșăluitoarea Ardean Larisa, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia, LPS Unirea Alba Iulia), a obținut medalia de aur la Campionatul Național de Copii, desfășurat la București în 27 și 28 mai.

Ardean Larisa este pregătită de prof. Gabriel Avram și a concurat în proba de 2.000 de metri, la categoria Copii 1 (copii născuți în 2010). Ea a obținut timpii 10:19, ceea ce reprezintă un record personal, dar și un progres evident în activitatea sportivă.

Rezultate foarte bune au fost obținute și de către celelalte două sportive ale CS Unirea Alba Iulia, Petrescu Elena – loc 4 cu timpii 10:51 și Sicoe Maria – loc 6 cu 10:37. Ambele sportive sunt antrenate de către prof. Mariana Bucerzan. Acestea au concurat în proba de 2.000 de metri marș, la categoria Copii 1.

Astfel, după rezultatele excelente obținute, la seniori, de către sportivele Ana Rodean și Mihaela Popa (fostă Acatrinei), CS Unirea Alba Iulia confirmă și la Copii, unde am reușit să obținem rezultate foarte bune!

Directorul CS Unirea Alba Iulia, Daniela Moșneag, transmite felicitări sportivelor și antrenorilor! Succes la următoarele competiții!

CS Unirea Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *