ANUNȚ DEMARARE PROIECT, „Dotarea cu vehicule nepoluante pentru transportul public în Municipiul Sebeș”, cod proiect C10-I1.1 -179

ANUNȚ DEMARARE PROIECT

PNRR: FONDURI PENTRU ROMÂNIA MODERNĂ ȘI REFORMATĂ,

COMPONENTA 10 – FONDUL LOCAL

Investiția I.1 – Mobilitate urbană durabilă, Subinvestiția I.1.1 – Înoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante)

Investiția I.3 – Asigurarea infrastructurii pentru trasnport verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de coordonator de investiții pentru Planul Național de Redresare și Reziliență și Municipiul Sebeș în calitate de Beneficiar au semnat Contractul de finanțare nr. 134783/28.11.2022, pentru proiectul „Dotarea cu vehicule nepoluante pentru transportul public în Municipiul Sebeș”, cod proiect C10-I1.1 -179 – Parteneriat Municipiul Sebeș și comuna Daia Română, depus în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, componenta 10 – Fondul Local, Investiția I.1 – Mobilitate urbană durabilă, Subinvestiția I.1.1 – Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante), Investiția I.3 – Asigurarea infrastructurii pentru transport verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice.

Valoarea totală a proiectului: 26.030.373,67 lei.

Obiectivul proiectului constă în înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante) în cadrul parteneriatului Municipiul Sebeș – Comuna Daia Română.

Indicatorii de proiect prin intermediul cărora se măsoară stadiul de îndeplinire a jaloanelor/țintelor sunt: 9 bucăți autobuze neplouante 10 m și 10 stații de încărcare.

Durata de implementare a proiectului este de 40 de luni de la data semnării contractului de finanțare, până la data de 30 iunie 2026.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor

finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.

Date de contact beneficiar:

Municipiul Sebeș, strada Piața Primăriei nr. 1

Tel 0258731004

e-mail: secretariat@primariasebes.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *