ANUNȚ DEMARARE PROIECT, „Dotarea cu sisteme ITS e-ticketing pentru transportul public în municipiul Sebeș”

ANUNȚ DEMARARE PROIECT

PNRR: FONDURI PENTRU ROMÂNIA MODERNĂ ȘI REFORMATĂ,

COMPONENTA 10 – FONDUL LOCAL

Investiția I.1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local)

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de coordonator de investiții pentru Planul Național de Redresare și Reziliență și Municipiul Sebeș în calitate de Beneficiar au semnat Contractul de finanțare nr. 19912/16.02.2023, pentru proiectul „Dotarea cu sisteme ITS e-ticketing pentru transportul public în municipiul Sebeș”, cod proiect C10-I1.2 -2478, depus în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C10 – Fondul Local, Investiția I1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local), apel PNRR/2022/C10/I1.2.

Valoarea totală a proiectului: 2.928.186,38 lei.

Obiectivul proiectului este transformarea municipiului Sebeș într-o comunitate „smart” în care rețelele și serviciile tradiționale devin mai eficiente prin utilizarea tehnologiilor digitale și de telecomunicații, în beneficiul cetățenilor și mediului de afaceri.

Autoritatea publică locală își propune implementarea unui sistem integrat de e-ticketing care să sprijine activitatea efectuată de către operatorul de transport local.

Durata de implementare a proiectului este de 36 de luni de la data semnării contractului de finanțare, până la data de 30 iunie 2026.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor

finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.

Date de contact beneficiar:

Municipiul Sebeș, strada Piața Primăriei nr. 1

Tel 0258731004

e-mail: secretariat@primariasebes.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *