ANUNȚ DEMARARE PROIECT „CREȘTEREA EFICIENȚEI ENEREGETICE A CLĂDIRII SPITAL DIN CADRUL SPITALULUI MUNICIPAL SEBEȘ”, cod proiect C5-B2.1.a-3.

ANUNȚ DEMARARE PROIECT

PNRR: FONDURI PENTRU ROMÂNIA MODERNĂ ȘI REFORMATĂ,

PNRR/2022/C5/2B.21/1, Runda 1, Componenta 5 – Valul renovării, axa 2 –Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, operațiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice*)

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de coordonator de investiții pentru Planul Național de redresare și Reziliență și Municipiul Sebeș în calitate de Beneficiar au semnat Contractul de finanțare nr. 145228/21.12.2022, pentru proiectul „CREȘTEREA EFICIENȚEI ENEREGETICE A CLĂDIRII SPITAL DIN CADRUL SPITALULUI MUNICIPAL SEBEȘ”, cod proiect C5-B2.1.a-3.

Valoarea totală a proiectului: 7.775.565,60 lei.

Obiectivul general al proiectului: Tranziția către un fond construit rezilient și verde.

Obiectivele specifice: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale, respectiv renovarea integrată a clădirilor publice (eficiență energetică și consolidare seismică).

Indicatorii de proiect prin intermediul cărora se măsoară stadiul de îndeplinire a jaloanelor/țintelor sunt 2.959,86 mp și 1 stație de încărcare.

Durata de implementare a proiectului este de 41 de luni de la data semnării contractului de finanțare, până la data de 30 iunie 2026.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor

finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.

Date de contact beneficiar:

Municipiul Sebeș, strada Piața Primăriei nr. 1

Tel 0258731004

e-mail: secretariat@primariasebes.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *