Teatrul ”Prichindel” la Festivalul Internațional pentru Copii și Tineret „Imaginarium”

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia dă startul periplului festivalier. Primele invitații pe care teatrul nostru le onorează sunt invitațiile venite din partea Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești și Teatrului pentru Copii și Tineret „Gulliver” Galați.

Primul festival, unde sperăm să ne bucurăm de aprecierea publicului, este Festivalul Internațional pentru Copii și Tineret „Imaginarium”, organizat de teatrul ploieștean. În cadrul ediției cu numărul 4, Teatrul de Păpuși „Prichindel” va susține spectacolul „Ciobanul și Domnița”, regia Toma Hogea, în data de 10 mai 2023, orele 10:30, la sala Imaginario.

Același spectacol, „Ciobanul și Domnița”, se va juca și în cadrul Festivalului Internațional de Animație „Gulliver” Galați, un festival cu caracter competitiv, aflat la cea de-a XXIX-a ediție, în data de 25 mai 2023, de la orele 11:00, în sala mare a Teatrului pentru Copii și Tineret „Gulliver” Galați.

Ne dorim ca acest spectacol-bijuterie al teatrului nostru să emoționeze și să încânte publicul din cele două orașe, Ploiești și Galați, dar și juriul de specialitate.

Ciobanul și Domnița, după un basm de Regina Maria

Dramatizarea, versuri și regia: Toma Hogea

Scenografia: Alina Dincă Pușcașu

Sculptură păpuși: Constantin Butoi

Muzica: Cári Tibor

Distribuția: Teodora Popa, Tudor Cristian Popa, Mădălin Costea, Adam Boboc, Laura Boboc, Irina Melnic, Viorica Boda, Iulian Costea, Ramona Benchea Mincu

Regia tehnică: Elena Madaras

Sunet: Florin Andrea

Lumini: Călin Popa, Ovidiu Tămășan

Mașiniști: Florin Badiu, Gheorghe Hațegan

Realizare costume: Mirela Tămășan

Manager teatru: Ioana Bogățan

Cristina Smadea,

Secretar literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *