„Cum ajutăm copiii să-și descopere vocația?”, tema atelierului de parenting al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

COMUNICAT DE PRESĂ

Mâine, 31 martie 2023, psihoterapeutul Adina Drimbe vă dă din nou întâlnire la BebeBiblioteca, atelierul de parenting al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, care va avea loc la Sala de lectură, de la ora 17.00.

Atelierul se adresează părinților, cadrelor didactice și specialiștilor care lucrează alături de copii, iar tematica abordată va cuprinde informații despre cum îi putem ajuta pe aceștia din urmă să-și descopere vocația. Cât de mult trebuie să-i împingem de la spate pe copiii noștri pentru ca ei să învețe lucrurile care contează în viață și câtă libertate trebuie să le lăsăm pentru a descoperi singuri ce este important pentru ei, cu adevărat?

„Alături de noi, va fi prezentă doamna psiholog consilier școlar Mirela Popescu, care va aplica elevilor doritori un chestionar de evaluare a intereselor privind cariera. Încurajăm și susținem participarea copiilor la eveniment, în mod special a elevilor de gimnaziu!”, transmite psihoterapeutul Adina Drimbe.

Atelierul de parenting face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.1 BebeBiblioteca și se desfășoară lunar, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *