Lansare de carte, luni, la Muzeul Principia din Alba Iulia – Dana Bugnar dă glas foilor albe

COMUNICAT DE PRESĂ

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și Consiliul Județean Alba vă invită luni, 13 martie 2023, începând cu ora 17.00, la Muzeul Principia din Alba Iulia, unde va avea loc evenimentul de lansare a unui nou volum de poezie, semnat de autoarea Dana Bugnar, Foile albe vorbesc.

Colaborator constant al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, Dana Bugnar face parte din Cercul de scriere creativă VERBUM al instituției de cultură, a publicat inițial în paginile antologiei cu același nume, iar anul trecut a debutat cu un volum individual de poezie, intitulat Visul.

„Visele se împlinesc prin foile albe care vorbesc!”, ne spune autoarea care vă așteaptă să-i fiți alături luni, 13 martie 2023, ocazie cu care vă veți putea bucura și de momentele artistice prezentate de invitații acesteia, de o carte, o fotografie și un autograf.

Evenimentul de luni, 13 martie 2023, are loc în cadrul proiectului 3.17 Lansări și prezentări de carte, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *