Anual, peste 26.000 de elevi și studenți își dezvoltă abilitățile viitorului la cel mai important eveniment educațional din România

Pe 21 martie, Timișoara va fi gazda celui mai important eveniment educațional din România, IUF – The International University Fair. Vizitatorii au ocazia să interacționeze cu reprezentanții a peste 20 de universități și instituții educaționale din peste 7 țări și pot participa la sesiuni de discuții și workshop-uri practice în cadrul Conferinței YouForum.

YouForum – Conferința care pune dezvoltarea abilităților de viitor pe primul loc

YouForum vine în sprijinul celor care participă la eveniment, printr-o serie de ateliere practice, sesiuni de discuții și prezentări ale universităților prezente la eveniment, menite să îi ajute să își aleagă cariera, programul de studiu potrivit, dar și să dezvolte competențele personale și profesionale prin activități interactive.

Tinerii au nevoie să lucreze la abilitățile care îi vor ajuta să își construiască viitorul chiar din timpul școlii. Conform studiilor, printre competențele căutate de angajatori se numără și: creativitatea, gândirea critică, inteligența emoțională, comunicarea eficientă, capacitatea de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor. De aceea, la YouForum, participanții pot alege dintr-o varietate de teme pe care să le exploreze pentru a-și crește șansele la un viitor de succes.

Elevii și studenții se pot înscrie la peste 10 sesiuni de discuții și workshop-uri printre care și:

  • Events Management: De unde începi?
  • Rock the stage. Atelier de public speaking
  • Cum sa alegi programul de studiu care ți se potrivește?
  • Bullying, imaginea de sine și starea de bine – is this a fact?
  • Facultate în România sau în străinătate? Alegerea potrivită, admitere și finanțare

Peste 20 invitați – persoane publice, specialiști în business, marketing, management, entertainment, psihologi și reprezentanți ai universităților internaționale

Victor Balaniuc (Co-Founder și General Manager – The Entertainment Group), Darius Tapalagă (Co-Founder – The Entertainment Group), Simina Bleau (Psihoterapeut, Psiholog Organizațional & Coach), Simona Botog Popovici (Prezentator de știri și Antreprenor) sunt doar câțiva dintre speakerii care, pe 21 martie, vor discuta direct cu tinerii din Timișoara.

IUF YouForum este parte componentă a IUF – The International University Fair. Pentru a participa este necesară înscrierea la eveniment pe iuf.ro.

IUF – The International University Fair este cel mai important eveniment educațional din România, aducând an de an peste 26.000 de elevi, studenți, profesori și părinți față în față cu universități internaționale și naționale pentru a le prezenta programele de studiu și facilitățile de care pot beneficia (burse, surse de finanţare, oportunităţi de angajare, consiliere educaţională şi vocaţională).

Înscrierile sunt deschise pe site-ul evenimentului. Noua ediție va avea loc în 3 orașe – București (18-19 martie), Timișoara (21 martie) și Iași (23 martie).

_______________________________________________________________________

Despre Grupul Educativa

EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii care dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciul de consiliere educațională și vocațională EDMUNDO, serviciul de recrutare Reviro și platforma centralizata de înscriere la universități din Romania, AdmitereOnline.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *