O nouă ediție a proiectului „Biblioterapia” la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

COMUNICAT DE PRESĂ

Marți, 28 februarie 2023, începând cu ora 17:00, spațiul de evenimente al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va găzdui un nou atelier, transmis live pe pagina de Facebook a www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaLucianBlagaAlba, cu tema „Cum ar fi dacă te-ai împrieteni cu mintea ta”.

Cu acest prilej, sala de lectură a bibliotecii va găzdui o expoziție de carte de specialitate, iar bibliotecara Luiza Pop, coordonatoarea proiectului, va face câteva prezentări de carte care să susțină din punct de vedere teoretic, tema prezentată în cadrul atelierului.

„Astăzi vreau să vorbim despre prietenie, despre cea mai importantă prietenie din viața ta. Și anume: prietenia dintre tine și mintea ta. Când poți fi prieten cu ea și să-i spui ce vrei, vei obține ceea ce tu îți dorești. Știi de ce? Pentru că mintea ta face ceea ce crede că vrei să facă. Dacă viața ta este limitată, ai comportamente de care nu ești mulțumit, atunci relația voastră de prietenie suferă. La întâlnirea din 28 februarie 2023 ne propunem să abordăm modalități concrete prin care să putem deveni prieteni cu mintea noastră și să trăim cu împlinire fiecare zi.” ne spune psihoterapeutul Cosmin Bara, care încă de la prima ediție a proiectului susține acest atelier.

Proiectul 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba și pe lângă comunicarea publică a colecției de carte de specialitate, fiecare ediție furnizează informații de interes din domeniul psihologiei și al psihoterapiei aplicate. Organizatorii proiectului 3.30 Biblioterapia sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *