A XIII-a ediție a expoziției „Mărțișor în cărucior”, la Alba Iulia

Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din Alba Iulia organizează, în aceste zile, în centrul comercial Alba Mall, expoziția „Mărțișor în cărucior”. Aceasta cuprinde mărțișoare realizate de către persoanele cu handicap, în tehnicile quilling și cusut pe etamină cu motive de primăvară. Expoziția este și cu vânzare, iar cei interesați își vor putea achiziționa un mărțișor „handmade” și, totodată, vor sprijini activitățile persoanelor cu dizabilități din cadrul Centrului.

„Beneficiarii centrului au realizat în cadrul activităților de terapie ocupațională mărțișoare din hârtie, precum și broșe sau tablouri cu tematică de primăvară. Creațiile lor sunt prezentate în aceste zile în Alba Mall, expoziția având ca scop promovarea abilităților artistice ale persoanelor cu handicap, dar și activitatea centrului nostru social” a spus Alexandra Aloman, asistent social în cadrul Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din Alba Iulia.

Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din Alba Iulia oferă servicii de informare și consiliere socială, consiliere psihologică și spirituală, servicii de recuperare, kinetoterapie și ergoterapie, orientare profesională și facilitarea obținerii unui loc de muncă, activități de socializare, culturale și recreative, pentru 20 de persoane cu dizabilități din Alba Iulia și pentru 105 persoane cu dizabilități ocrotite în 11 Locuințe Maxim Protejate din județul Alba. Centrul funcționează din anul 2008 în cadrul Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, în parteneriat cu Primăria Alba Iulia, prin Direcția de Asistență Socială Alba Iulia, și cu Consiliul Județean Alba, prin DGASPC Alba.

Biroul de presă al Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *