„Căutarea sinelui”, tema de vineri a seratei Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

COMUNICAT DE PRESĂ

Vineri, 4 noiembrie 2022, începând cu ora 18.00, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba va avea loc o nouă întâlnire de suflet cu prietenii noștri și ai dumneavoastră, din cadrul Asociației „Sfânta Maria Magdalena” din Oarța de Sus, cu ocazia Seratelor bibliotecii. Acestea se desfășoară sub forma unor întâlnirilor periodice ale membrilor comunității, în care se dezbat diferite teme culturale, sociale și morale, de interes public,  însoțite de muzică, poezie, lecturi, artă în general, promovând colecțiile bibliotecii.

Tema întâlnirii de vineri este „Căutarea sinelui”, iar schimbul de idei, simțiri și opinii va fi completat armonios, ca de fiecare dată, de momente muzicale și de lectură, sub coordonarea părintelui Pimen, de la Mănăstirea Oarța de Sus.

Proiectul Seratele biblioteciieste organizat de către Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociația „Sfânta Maria Magdalena” din Oarța de Sus, încă din anul 2017. Intrarea la serate este liberă, vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *