Col. (r) Dorin Oaidă și Diana Moga lansează volumul „Realități acoperite de praf”, joi, la Casa de Cultură a Studenților

COMUNICAT DE PRESĂ

Joi, 3 noiembrie 2022, la ora 17.00, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă invită la Casa de Cultură a Studenților, în Aula Mică, unde va avea loc lansarea unui volum din „literatura de sertar”, după cum îl descriu chiar autorii, col. (r) Dorin Oaidă și Diana Moga, volum intitulat „Realități acoperite de praf”.

La evenimentul de lansare a acestei inedite cărți, le vor fi alături și vor lua cuvântul invitați speciali, între care:  prof. Sebastian Bazilescu, prof. Ioan Popa, col. (r) Șerban Traian – președintele Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere a M.A.I.- Filiala Alba, col. (r) ec. Ioan Străjan și ing. Vasile Todor.

Volumul „Realități acoperite de praf” reprezintă o nouă colaborare de succes a celor doi autori. Prin participarea la evenimentul de joi veți putea obține și autografele acestora, odată intrați în posesia cărții. Dacă nu veți putea participa fizic la acest eveniment, aveți posibilitatea de a-l urmări live, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Lansarea volumului „Realități acoperite de praf” are loc în cadrul proiectului 3.17 Lansări și prezentări de carte al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în organizarea instituției de cultură și a Consiliului Județean Alba, și va fi moderată de prof. Daniela Floroian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *