Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România aniversează 5 ani de la inaugurare

COMUNICAT DE PRESĂ

Alba Iulia, 13.10.2022. Cel mai mare resort de golf din România, Theodora Golf Club, aniversează, pe 14 octombrie 2022, 5 ani de la inaugurare, contorizând peste 50.000 de oaspeți din țară și străinătate, peste 70 de turnee de golf găzduite, peste 300.000 de mingi lovite cu pasiune de jucători, peste 500 de evenimente private și corporate, premii internaționale și trofee la competiții naționale, mii de review-uri fantastice și 1826 de răsărituri și apusuri splendide de soare.

Investiția inițială, de peste 15 milioane de euro, a însemnat plasarea României pe harta internațională a golfului prin cel mai mare teren de golf la standarde profesioniste, care se întinde pe 56 ha, cu 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m, care se finalizează cu cel mai lung traseu din Europa – par 6 – 735 m, prin organizarea primului turneu internațional PRO AM (în 2019) și prin găzduirea a peste 70 de turnee de golf.

De 5 ani, și la Theodora Golf Club facem lucrurile așa cum trebuie, creând o experiență cu adevărat specială pentru oaspeții care s-au bucurat de golf & more. Am crescut sănătos afacerea, am trecut cu bine peste anii de pandemie, ne-am mărit echipa și continuăm să ne dezvoltăm. Astăzi împlinim 5 ani, pe care îi celebrăm bucurându-ne pentru ce am realizat și uitându-ne în față pentru ce dorim să facem de acum în colo, impunând standarde de performanță în domeniul ospitalității. Mulțumim tuturor celor care ne-au acordat încredere și ne-au ajutat să creștem an de an: angajați, parteneri de afaceri, furnizori, autorități și tuturor oaspeților noștri”, spune Theodora Popa, Vicepreședinte Theodora Golf Club.

În afara competițiilor de golf găzduite, resortul din Teleac este renumit și pentru și ospitalitatea impecabilă și pentru evenimentele organizate perfect, care îi impresionează pe toți participanții.

Am adus împreună familii, echipe sau întregi industrii organizând peste 500 de evenimente de neuitat. Iar calitatea serviciilor noastre și ospitalitatea echipei au fost recompensate cu 2 premii internaționale Best Golf Hotel, alte trofee și nominalizări în fiecare an la competiții prestigioase naționale și internaționale, dar și cu mii de review-uri fantastice”, punctează Theodora Popa, Vicepreședinte Theodora Golf Club.

Resortul atrage atât turiști români, jucători de golf sau doar în căutare de relaxare și aer curat, cât și străini. Ponderea acestora este de aproximativ 30%, mulți dintre ei, pasionați de golf, fiind atrași de terenul de la Theodora Golf Club, singurul din România realizat la standarde internaționale.

Resortul are o echipă de aproximativ 65 de oameni pasionați, cu grijă pentru detalii, atenți mereu la nevoile și starea de bine a oaspeților care le trec pragul și care se pot bucura de servicii la superlativ, fie că vor să iasă câteva zile în natură, fie că vor să se bucure de o vacanță liniștită sau să organizeze un eveniment privat sau corporate memorabil.

Theodora Golf Clubeste locul perfect pentru relaxare, evenimente, pentru prânzuri sau cine deosebite. Vilele premium răsfață cu spații generoase oaspeții, care se pot bucura de o panoramă splendidă, străjuită în depărtare de Munții Apuseni.

DESPRE THEORODRA GOLF CLUB

Resortul Theodora Golf Club din localitatea Teleac, comuna Ciugud din județul Alba, pune la dispoziția oaspeților peste 62 ha în care sportul nobil, golful, și relaxarea se îmbină perfect. Terenul de golf ce se întinde pe 56 ha, cu 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m, include și unul dintre cele mai lungi trasee din Europa: un par 6 de 735 m. Celelalte 7 ha sunt ocupate de vilele resortului și alte facilități: 15 vile de lux cu 84 de camere de patru stele, o sală de conferințe indoor de 150 de locuri, un pavilion outdoor pentru evenimente și o cameră panoramică ce oferă o priveliște spectaculoasă a întregului teren de golf, ideală pentru mese private sau pentru întâlniri de business mai restrânse, o piscină exterioară pentru sezonul cald, club house-ul care înglobează un driving-range indoor, un pro-shop, vestiare, restaurantul The View, cu specific internațional à la carte și un Lounge Bar cu 160 de locuri în interior și cu 90 de locuri pe terasă. Rafinamentul și ospitalitatea sunt dublate de natura care se dezvăluie cu măreție de-a lungul râului Mureș, care înconjoară terenul de golf, și prin panorama Munții Apuseni care străjuiesc resort-ul, imprimând unicitate acestui loc ideal pentru vacanțe. Theodora Golf Club a primit de două ori distincția BEST GOLF HOTEL decernată de International Hospitality Awards.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://theodoragolfclub.com/ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *