Teatrul de Păpuși „Prichindel” dă startul proiectului – Micul actor, din cadrul programului WORKSHOP PRICHINDEL

Teatrul de Păpuși „Prichindel” dă startul unui proiect foarte drag – Micul actor, din cadrul programului WORKSHOP PRICHINDEL.

Acest proiect se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani, care iubesc teatrul de animație și vor să învețe cât mai multe despre arta păpușăriei, descoperind astfel elementele caracteristice acesteia: tipuri de păpuși și cum se mânuiesc, cum prind glas aceste păpuși, cum se construiește un spectacol și cum să se miște pe scenă.

Așadar, este vorba despre un atelier de teatru, ce va fi susținut de actorii Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, și care se va desfășura în zilele de marți și joi ale fiecărei săptămâni, de la orele 17:00, la sediul teatrului, începând cu data de 4 octombrie 2022. Durata fiecărei întâlniri va fi de o oră și jumătate, iar atelierul se va finaliza la jumătatea lunii decembrie, cu prezentarea unui spectacol.

Ce trebuie să faceți? Este foarte simplu: să vă înscrieți până în data de 30 septembrie 2022 la adresa secretariat@teatrulalba.ro, unde să ne transmiteți numele, prenumele și vârsta copilului, precum și un număr de telefon al părintelui. Costul acestui atelier, care se va desfășura pe parcursul lunilor octombrie, noiembrie și jumătatea lunii decembrie, este de 300 lei/copil.

Timpul este scurt, iar noi avem un număr limitat de participanți, maxim 15, așa că nu mai zăboviți! Înscrierea se va face după principiul primul venit, primul servit.

Dragii noștri, vă așteptăm chiar de astăzi, dacă vreți să experimentați cum este să fii actor păpușar, să vă înscrieți cât mai degrabă. Pentru orice alte detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 0372758351.

Cristina Smadea,

Secretar literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *