Teatrul Prichindel cheamă ”Micii actori” la WORKSHOP PRICHINDEL

COMUNICAT DE PRESĂ

Teatrul de Păpuși „Prichindel” dă startul unui proiect îndrăgit atât de noi, dar mai ales de cei care iubesc teatrul și doresc să afle cât mai multe din secretele lui – Micul actor, proiect din cadrul programului WORKSHOP PRICHINDEL. Un proiect început încă din anul 2022, care a fost extrem de apreciat de toți cei care au ales să participe și să deprindă tainele păpușăriei.

Cu acest proiect ne-am propus organizarea unui atelier de teatru și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani. Acesta se va derula în perioada 2 februarie – 4 mai 2023, la sediul teatrului, în fiecare zi de joi, de la orele 17:00. Durata unei ședințe va fi de o oră și jumătate.

Înscrierile se fac la adresa: secretariat@teatrulalba.ro, până în data de 31 ianuarie, unde vă rugăm să ne transmiteți următoarele: numele complet al copilului, vârsta, numele și numărul de telefon al unui părinte. Numărul maxim de cursanți este 12, iar înscrierea se va face în ordinea primul venit, primul servit.

Costul atelierului este de 200 lei/copil. Dacă într-o familie sunt mai mulți copii care își doresc să participe în cadrul atelierului, pentru primul copil se plătește tarif întreg, iar următorii beneficiază de o reducere de 50 %.

Noi vă spunem să nu mai stați pe gânduri și să alegeți teatrul ca o alternativă de recreere educativă, dar cu joc, voie bună și, evident, poveste!

Cristina Smadea,

Secretar literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *