Sportiva CS Unirea Alba Iulia, Mihaela Mih Dehelean – medalie de bronz la Campionatul Național de Culturism și Fitness

Sportiva CS Unirea Alba Iulia, Mihaela Mih Dehelean, a obținut medalia de bronz la Campionatul Național de Culturism și Fitness, desfășurat în perioada 31 august – 4 septembrie la Sibiu.

Sportiva noastră, pregătită de către antrenorul Călin Brehaita, a concurat la categoria Masters.

”Campionatul Național de Culturism și Fitness 2022, locul în care visele s-au transformat în marea performanță. Fiecare medalie pe care am obținut-o de-a lungul competițiilor interne sau internaționale m-a convins că vârful unui munte reprezintă de cele mai multe ori baza următorului ce trebuie urcat cu și mai multă disciplină. Medalia de bronz, obținută în weekend, este povestea timpului meu, cuprinsă în lumini de scenă dar până aici vreau să știți că lumina s-a bazat pe pasiune, perseverență și mai ales pe credința că oamenii puternici nu cedează în fața întunericului din ei, că nu cedează în fața ispitei de a nu putea, că <nu se poate> este doar o expresie”, a transmis Mihaela Mih Dehelean.

Sportiva transmite mulțumiri tuturor celor care au crezut în ea și în puterea ei de a face performanță în acest sport.

Progresul Mihaelei este vizibil, de la o competiție la alta, atât prin locurile tot mai bune pe care reușește să le obțină, cât și prin modul de prezentare pe scenă.

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări sportivei, antrenorului și mult succes la următoarele competiții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *