Apa CTTA SA. Avarie la conducta de alimentare de pe Târnava. Mai multe localități fără apă potabilă

 Din cauza unei avarii a conductei de alimentare cu apa potabila  DN600, produsa in zona SP Galda, SC APA CTTA SA ALBA  este nevoita sa intrerupa furnizarea apei in data de  28.07.2022 intre orele 06.00-18.00 in urmatoarele localitati: com. Mihalt, com Bucerdea Granoasa, com. Craciunelu de Jos, com Sancel, com. Sona, com. Jidvei, com. Cetatea de Balta, com.Valea Lunga, com. Cenade, com Cergau, com. Rosia de Secas, cu satele apartinatoare. Având în vedere timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor și a situațiilor generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei este posibil  sa se realizeze cu presiune scazuta  în  zonele afectate.

    La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, situatie  in care rugam clientii, sa foloseasca apa numai in scop menajer.

     Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

     Rugam clientii nostri sa inteleaga situatia neprevazuta survenita, si ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

           Conducerea SC APA CTTA SA Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *