Dublă lansare a volumului „Răscolind…prin amintiri”, de Ana Bosard, la Alba Iulia și Doștat

COMUNICAT DE PRESĂ

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă invită să faceți cunoștință cu Ana Bosard, în calitate de autoare a cărții „Răscolind…prin amintiri”, cu ocazia lansărilor organizate în datele de 1 și 12 august 2022, la sediul bibliotecii, și la Doștat, chiar în grădina Anei.

„Nu e o carte, e o «spovedanie» către mine, pentru mine și pentru cei pe care-i iubesc necondiționat. E viața mea, cu bune și cu rele, am scris ce am simțit la un moment dat, am scris fără să corectez nimic. Asta sunt, nimic mai mult, nimic mai puțin. Un om, un zâmbet…o lacrimă.”, spune Ana Bosard.

Luni, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, evenimentul de lansare va avea loc începând cu ora 17.00, participanții urmând să se bucure atât de prezentarea cărții, lecturi publice, de compania autoarei, dar și de un moment artistic susținut de Ovidiu Pârjol, la pian, acompaniat de soprana Diana Florea.

Vineri, 12 august 2022, de la aceeași oră, la Doștat, în grădina Anei, veți putea răscoli prin aceleași amintiri ale autoarei, de această dată în compania artistei Maria Dan Păucean.

Evenimentele de luni, 1 august 2022, și vineri, 12 august 2022, au loc în cadrul proiectului 3.17 Lansări și prezentări de carte, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *