Aplicația InfoCons – ajutorul tău oriunde în țară și în străinătate!

Unica aplicație internatională, care te ajută cu toate numerele de telefon de urgență din țara în care te deplasezi, acces la alertele UE pentru produsele alimentare și non-alimentare în timp real, atenționări cu privire la alergeni, aditivi alimentari, zahăr și sare, acces la listele cu unitățile de cazare clasificate și agențiile de turism licențiate, precum timpii de așteptare la punctele de trecere rutieră a frontierei din România!Te ajută să decizi tu pentru tine!
De ce este Aplicația InfoCons o unealtă indispensabilă pentru consumatorii de pretutindeni?
Aplicația InfoCons, unică la nivel internațional, dezvoltată independent și transparent, pune la dispoziția consumatorilor:-Acces la numerele de urgență la nivel județean, național și internațional– pot fi apelate direct din aplicație;-Acces la alertele Europene cu privire la produsele agroalimentare și non-alimentare, actualizate în timp real;-Timpii de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei din România;-Lista cu unitățile de cazare clasificate și a agențiilor de turism licențiate;-Scanarea codului de bare al etichetei unui produs și traducerea instantă a informațiilor de pe etichetă (peste 2 miloane produse in baza de date):-Tipurile și numericul de E-uri (aditivi alimentari),-Alergenii;-Ingredientele;-Cantitatea de zahăr;-Cantitatea de sare;-Caloriile;-Distanța de alergare, mers sau pedalat pentru arderea caloriilor din produsul scanat;-Lista cu produsele salvate;Scanează codul de bare!
Află ce mănânci rapid și ușor!
Fie că sunt în supermarket sau acasă, consumatorii pot scana codurile de bare de pe produsele pe care vor să le achiziționeze sau consume, pentru a afla toate informațiile de pe etichetă într-o fracțiune de secundă. Mai mult decât atât, în urma scanării codului de bare, Aplicația InfoCons îi atenționează pe consumatori cu privire la numărul și denumirea alergenilor regăsiți în produsul scanat.Aplicația InfoCons redă direct pe telefonul mobil ingredientele, numărul și tipul aditivilor alimentari (într-un limbaj ușor de înțeles), cantitatea de zahăr, cantitatea de sare, alergenii și caloriile – informații care de cele mai multe ori sunt scrise foarte mic, într-un limbaj mult prea tehnic sau sunt produse a căror etichetă nu mai este vizibilă, în special cele congelate. 
Pentru produsele scanate sau salvate în lista cu produse salvate, consumatorii pot vota, acordându-le stele de la 1 la 5.Sună direct numărul de urgență de care ai nevoie direct din Aplicația InfoCons!
Aplicația GRATUITĂ InfoCons facilitează accesul la numerele de urgență naționale, locale (pe județe) și internaționale în mai multe limbi. Dacă pentru România, numerele de urgență sunt afișate în română, engleză și ucrainiană, pentru celelalte țări, consumatorii pot găsi numerele de urgență afișate în engleză și limba țării selectate/în care se află!
Află alertele pentru produsele alimentare si non-alimentare in timp real! Fii informat!
Alertele de siguranță alimentară și non-alimentară de la nivelul Uniunii Europene, actualizate pe măsură ce apar, sunt afișate pe aplicația InfoCons în română și engleză, menționându-se țările vizate. Pentru fiecare alertă este menționat gradul de risc:  scăzut, nedeterminat și până la serios. În acest context, consumatorii sunt avertizați în timp util și pot lua atitudine! Astfel, produsele ce fac obiectul alertelor de siguranță alimentară și non-alimentară pot fi evitate de către consumatori și astfel, multe probleme pot fi eliminate din timp!
Verifică unitatea de cazare! Fii în siguranță în vacanță!
Mai mult, Aplicația GRATUITĂ InfoCons îi ajută pe consumatori să se asigure că unitatea de cazare în care își vor petrece vacanța este clasificată. Astfel, poț evita încă de la început surprizele neplăcute din vacanță! Fie că aleg să își petreacă vacanța în România sau în afara țării, prin Aplicația GRATUITĂ InfoCons, consumatorii pot verifica lista agențiilor de turism licentiate.Aplicația InfoCons este organizată într-o manieră minimalistă, având secțiuni și butoane denumite intuitiv, alături de pictograme descriptive. Astfel, fiecare consumator poate accesa simplu și rapid secțiunile și butoanele din aplicația InfoCons, fără să întâmpine probleme.
„Cu cât avem acces la multe informații, cu atât este mai greu să alegem! InfoCons te ajută să alegi în cunoștință de cauză TU pentru TINE, fără perturbarea din afară, pentru a avea acces direct, transparent, în timp real la o informație corectă și care te poate ajuta imediat! Ce să cumperi?! Ce mănânci?! Alertele rapide la standarde europene și nu în ultimul rând, cea mai completă și complexă bază de date de telefoane de urgență, care pot fi sunate direct din aplicație, în funcție de țara în care te afli! Ia atitudine! Descarcă aplicația GRATUITĂ InfoCons și ajută-ne să o promovăm și să aducem produse noi pentru toți! Astăzi, aplicația InfoCons are peste 2 milioane de produse și cu ajutorul tău, putem să ajutăm mai bine!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *