„A fi, a face, a vrea”, tema seratei Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba din luna iunie

                                        COMUNICAT DE PRESĂ

Vineri, 17 iunie 2022, de la ora 18.00, la sediul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va avea loc o nouă întâlnire, la Seratele bibliotecii, un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, susținut în parteneriat cu Asociația „Sfânta Maria Magdalena”.

Seratele bibliotecii se desfășoară sub forma unor întâlnirilor periodice ale membrilor comunității, în care se dezbat diferite teme culturale, sociale și morale, de interes public,  însoțite de muzică, poezie, lecturi, artă în general, promovând colecțiile bibliotecii.

Tema întâlnirii de vineri este „A fi, a face, a vrea”, iar schimbul de idei, simțiri și opinii va fi completat armonios, ca de fiecare dată, de momente muzicale și de lectură, sub coordonarea părintelui Pimen, de la Mănăstirea Oarța de Sus. Mai mult, de la ora 20.00, va avea loc și un concert rock, susținut de trupa Coicidentia Oppositorum.

Vă invităm să profitați alături de noi de acest prilej de bucurie spirituală, afirmare și dezvoltare a personalității, precum și a abilităților de comunicare, într-un mediu prietenos și deschis. Intrarea la eveniment este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *