De 1 Iunie, caravana Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba îi așteaptă pe copii cu cărți, jocuri și jucării, în Cetatea Alba Carolina

COMUNICAT DE PRESĂ

Miercuri, 1 iunie 2022, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba sărbătoresc Ziua Internațională a Copilului în inima Cetății Alba Carolina, pe strada Muzeului, unde ne instalăm caravana veseliei, cu cărți, jocuri și jucării, toate pentru copii! Nu aveți cum să ne ratați, venim cu Bibliobuzul cel roșu, încărcat de povești și materiale pentru toate atelierele pe care vi le-am pregătit: Jurnalul micului bibliotecar, Jocurile copilăriei, Poezii pe șase corzi, Descoperă Bibliobuzul, Șah-mat, Laboratorul de C`Arte Teatru, etc.

Expoziții de carte, lucru manual, desen, muzică și poezie, șah, teatru, lecturi interactive, schimb de cărți și jucării, ba chiar și pictură pe mutrițe, veți avea de unde alege!

Alături de noi vin și elevi ai Cercului de chitară din cadrul Palatului Copiilor Alba Iulia, coordonați de prof. Daniel Avram, sigur veți dori să învățați și voi să struniți cele șase corzi după ce îi veți auzi cântând.

Toată lumea va primi baloane și materiale informative, indicații prețioase despre ce și cum facem noi la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”, despre toate activitățile de animație culturală dedicate celor mici, și la care îi așteptăm cu drag, cât e vara de lungă și dincolo de ea.

Activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copilului, organizate de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, se vor desfășura pe perioada întregii zile, între orele 10.00 și 19.00. Parteneri: Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Palatul Copiilor Alba Iulia și Primăria Municipiului Alba Iulia. Vă așteptăm la Bibliobuz!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *