ASOCIAȚIA MARIA AGAPIA AIUD vă cheamă la solidaritate

Speranța că împreună reușim

In urmă cu două zile am descins la Gura Roșiei, la școala de unde am primit solicitări de ajutor. Am găsit o curte cândva  cochetă în care urmele de mâl nu erau uscate nici după două luni de la dezastrul din iulie. Școala , o clădire decentă fără dușumele, fără mobilier școlar, fără material didactic. Dar o educatoare și o învățătoare minunate care ne-au mers la suflet prin dăruirea și inițiativele lor. Pentru grădiniță am dus o multime de lucruri necesare începerii școlii. Însă mai sunt cei 54 sau 55 de elevi din clasele 0-4 pe care ne propunem să-i ajutam. Concret, am dori să le oferim fiecăruia un ghiozdan dotat cu toate cele necesare (penar, stilou, creioane, culori, caiete) De asemenea, am fost rugate să ne implicam în refacerea bibliotecii, un raft pe hol, cu cărți  pentru elevi de unde fiecare copil să-și  ia, când dorește, o carte de citit. Au avut o bibliotecă dar apa le-a distrus-o.

ASOCIAȚIA MARIA AGAPIA AIUD   vă roagă să vă implicați alături de noi în  realizarea acestui proiect. Comunitatea este săracă  așa încât  ajutorul nostru ar fi de o valoare infinita. Și  mai avem speranța că  numai împreună  putem reuși.

Poate aveți  acasă un ghiozdan care vă prisosește  sau niște rechizite ori niște  cărți . Sau ne puteți  dona o suma de bani cât  de mică .

Pentru detalii sunați la:      0740 362470, 0745 316910

Aiud, 9 septembrie 2021                               

Dr. Câmpean Adriana, președinte al  asociației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *