„SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!” CAMPANIA DE ECOLOGIZARE CONTINUĂ ȘI ÎN ACEST AN

8 – 9 APRILIE 2022

Acțiunea de ecologizare și de voluntariat „SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!”se va desfășura vineri și sâmbătă, 8 și 9 aprilie 2022, având ca scop principal conştientizarea populaţiei, în special a tinerilor, cu privire la respectarea mediului înconjurător și o mai bună cunoaștere a regulamentului de curăţenie al oraşului.

Cel mai important aspect al parteneriatului pe care Primăria Municipiului Sebeş l-a dezvoltat în acest an cu toate instituțiile de învățământ locale, îl reprezintă numărul record de elevi și tineri care și-au anunțat participarea: 1.466 de elevi și 88 de cadre didactice. Sunt implicate, de asemenea, toate serviciile şi instituţiile subordonate Primarului Municipiului Sebeș: primăria, Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului, Poliția Locală, Direcția de Asistenţă Socială, SVSU, Centrul Cultural „Lucian Blaga”, Căminul pentru Persoane Vârstnice, cărora li se vor alătura vechiul și noul operator de salubritate. Vor fi derulate acţiuni în mai multe zone ale orașului, fiind vizate parcurile și spațiile verzi, cartierele de blocuri, precum și zonele periferice.

Toți micii ecologiști care vor participa la campania de curățenie sunt așteptați vineri, 8 aprilie 2022, începând cu ora 11.00, pe platoul din fața Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, unde se va derula o activitate care le este destinată. Vor fi recompensați cu dulciuri și cu alte surprize oferite de municipalitate și de companiile partenere.

Sâmbătă, 9 aprilie, în intervalul orar 8.00-12.00,locuitorii care au deșeuri vegetale rezultate din toaletarea pomilor, tăierea ierbii etc, pot apela numărul scurt 0358-919, iar Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului le va prelua.

Avem convingerea că toţi cetăţenii Municipiului Sebeş vor răspunde prin gestul simplu al curăţeniei în zona propriilor locuinţe, fie la bloc, fie la casă, dând un exemplu pozitiv comunității. În acelaşi timp, adresăm public rugămintea ca locuitorii să se alăture acestor demersuri și să respecte regulamentul de curățenie al orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *