Rezultate istorice pentru CS Unirea Alba Iulia la Campionatul Balcanic de Marș! Ana Rodean – aur; Mihaela Acatrinei – argint

Delegația CS Unirea Alba Iulia, care a făcut parte din lotul României, a obținut rezultate istorice la Campionatul Balcanic de Marș desfășurat duminică, 3 aprilie, în Grecia, lângă Atena. Ana Rodean a obținut medalia de aur la proba de 35 de kilometri, în vreme ce Mihaela Acatrinei a câștigat medalia de argint în proba de 20 de kilometri.

Sunt rezultate excepționate în contextul în care la acest campionat au concurat cele mai bune sportive din zona balcanică. Sportivele Ana Rodean (campioană balcanică) și Mihaela Acatrinei (vicecampioană balcanică) au dublă legitimare: CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) și CSU Reșița, fiind pregătite de antrenorul Gabriel Avram. 

”A fost un campionat extraordinar, nu doar pentru sportivele noastre, ci pentru întreaga delegație a României, care a obținut, în total 7 medalii. La start au fost prezenți inclusiv sportivi care au concurat la Jocurile Olimpice. Am obținut rezultate istorice și sunt extrem de mulțumit”, a spus Gabriel Avram.

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor.

După aceste rezultate excepționale, mărșăluitoarele CS Unirea Alba Iulia vor intra într-o perioadă de pregătire pentru următoarele competiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *