PRIMARUL MUNICIPIULUI SEBEȘ: CAMPANIE UMANITARĂ PENTRU REFUGIAȚII DE RĂZBOI DIN UCRAINA

Sebeșul întinde o mână de ajutor refugiaților de război din Ucraina prin intermediul unei campanii umanitare în cadrul căreia cetățenii pot dona apă îmbuteliată, conserve și alimente care pot fi consumate direct.

Începând de luni, 28 februarie 2022, mai multe puncte de colectare vor fi pregătite pentru a depozita donațiile pe care locuitorii Sebeșului doresc să le ofere populației vulnerabile refugiate din calea războiului, la granițele României. Acestea sunt:

·       Primăria Municipiului Sebeș, sediul din Parcul Arini,

·       Direcția de Asistență Socială, cartierul Aleea Lac:

LUNI – JOI: orele 8.30 – 17.00

VINERI: orele 8.30 – 12.00

·       Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș:

LUNI – JOI: orele 15.00 – 18.00

VINERI: orele 8.30 – 12.00

Vineri, 4 martie 2022, la ora 12.00, se va încheia prima etapă de colectare, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă, ajutoarele să fie transportate către locațiile indicate de autoritățile române.

„Le mulțumim pentru solidaritate cetățenilor Municipiului Sebeș, care își manifestă sprijinul pentru victimele inocente ale războiului cu care este încercată Ucraina. De asemenea, am început comunicarea cu principale companii care își desfășoară activitatea la Sebeș și care s-au dovedit întotdeauna generoase cu persoanele vulnerabile. Vom pregăti un transport umanitar care va fi dirijat spre locațiile de graniță indicate de autoritățile române care gestionează criza refugiaților” transmite primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor.

Date de contact pentru cei interesați: numărul de telefon 0258-731007, datele oficiale de contact ale Primăriei Municipiului Sebeș, paginile de social media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *